Modele shalli per djem


Shalli i dizenjuar me nuanca ngjyrash dhe me Theke te Vogla ne fonds sasia minimale e porosisë së blerjes për production është 1. Përpos që na mbron nga të ftohtit, notifiera ka rëndësi të Madhe në kombinimin e veshjeve gjatë stinëve të ftohta dhe Luan ROL në stilin dhe dukjen e secilit, transmeton lajmi.net. Ju Mund te perdorni Pajisjet tuaja teknologjike Edhe me doreza veshur te ngrohta dhe te Buta perte ofruar ngrohtesi ne ditet e dimrit——————————————————————————. Ditet e ftohta NUK do te jene me nje problème per ne dhe veshjet Tona. Nga metodat më të thjeshta e Deri Tek ATO më elegante që padyshim duken shumë bukur./lajmi.net. Gjithashtu dorezat vijne me detajin touch ne Gishtin Tregues. . Nepërmjet këtyre dy videove për Ju Kemi sjellur DISA mënyra interesante për të vendosur shallin. Tani në stinën e vjeshtës Temperatura kanë filluar të bien dhe sigurisht do të jenë Edhe më të Ulta gjatë stinës së dimrit, kështu që patjetër do të keni nevojë për një shallë.

Set 2 ne 1 perte QENE me Prane jush ne zgjedhje si per t`Ju ofruar mundesine te ndiheni te kompletuar.

Contact Info

Citizens for Yarbrough

1001 S. 17th Ave

Maywood, IL

Phone : (708) 344-7062

Email :