Modele unghii cu gel mickey mouse


Fie că ai un Copil pe care ştii că l-ai Bucura cu manichiura de inspiraţie Disney, fie că ça chiar tu Copilul Care şi acum se uită cu Drag la desene Animate, o astfel de manichiură Îţi va aduce zâmbetul PE Buze în fiecare zi. Poţi alege Atât o manichiură cu Minnie Mouse, Cu Jasmine şi Aladin, Cu 101 Dalmaţieni, Cât şi una cu maleficent ori Rapunzel, personaje în tendinţe la acest moment. Pentru a obţine rezultatele dorite, Îţi recomand să apelezi la ajutorul unul Specialist. Dacă totuşi ça foarte îndemânatică, poţi încerca, cu ajutorul unui Tutorial, să Îţi faci singură o manichiură Disney. găseşte-ţi inspiraţia în Galeria Foto de mai jos! Daca sunteti Gata pentru astfel de experimente vesele, atunci dans Vara Care Vine puteti Decora una DIN unghiii cu un Mickey Mouse sau Donald Duck. Aplicati Oja Neagra PE trei Unghii, iar PE Celelalte acoperiti-le Cu Oja in nuanta de contrast, de exemplu Alb. Unghiile mai deschise pot fi décorer cu Pietre sau margeluse. Inelar, Mijlociu.. nu are Mare importanta deoarece puteti Pune in evidenta orice deget al manii, il puteti Decora cu Luciu si Glitter, Pietre lichide si stickere, PLASA sau desene artistice. . Il Tenero Asinello IH-Oh, amico di Winnie l`ourson su una nail art Pastello con cristalli. I due de l`ISTI de l`in viaggio con Pippo su una manucure un Stiletto Super appuntita. .

Jasmine e il suo principe Aladino insieme in una nail art un Notturno Tema. L`adorabile stitchable del Cartone animato Classico Bambi ci sorride da una manucure Rosa a Stiletto ricca di dettagli. La temibile rivale di Ariel ne la Sirenetta in una nail art spettacolare nei Toni del Grigio. Puteti Acoperi toate unghiile cu Oja neagram INSA pe doua sau trei DIN ELE aplicati OJe Care difera dupa textura sau décor. Alegeti in acest SCOP OJe-gel cu diferite texturi, décor DIN paiete, Glitter, folie de staniol sau strasuri. PANA nu demult, acest modèle de Unghii Era considerat epuizat, INSA in 2018 acesta din nou Revine in Forta. DIN momentul aparitiei si pana acum, aceasta manichiura a suferit multe modificari, INSA de Data aceasta zambetul este desenat nu doar dupa Linia Alba a lunulei, ci si mai jos, pana pe la mijlocul unghiei. .

Il Cartone animato ispirato ai Giocattoli Illumina la manucure, come un dipinto su unghie. La Moda este machiajul in nuante de Roz-piersic, de aceea alegeti o Oja intr-o nuanta cu aceste Culori délicat, pentru a Crea un look romantique si delicat pentru primavara si Vara. Un post condiviso da sil | Nails & Makeup (@toxicvanityblog) in Data: Mag 31, 2018 à 3:21 PDT daca doriti sa interrupteur diff mai multe MODELE, atunci incercati manichiura français semiluna Inc ombinate cu orice Alt Design al unghiilor. Un post condiviso da KELLY ORNSTEIN (ZAVATSKY) (@kellyohstein) en données: Giu 8, 2018 à 9:51 PDT la nail art ispirata a belle e al suo Magico Mondo en versione 2D minimal. Nail art con unghie a mandorla in Lilla con dettagli di Stelle e Topilino che fa l`occhiolino. La Moda este manichiura Neagra cu diferite efecte. Caleidoscop, nisip etc., toate aceste Trucuri vor intra in topul celor mai trendy designuri de Unghii pentru Vara. En 2018, la Moda va fi manichiura semiluna executat DIN OJe cu diferite texturi, de exemplu, ojele lucioase si cele mate, precum si cele cu textura grunjoasa, Cu efect holographiques sau Metalic. CEA mai Moderna Combinatie de Culori este lunule in nuante Nude si varfuri saturate. Pentru Vara, alegeti mai multe nuante suculente: galben deschis, portocaliu, albastru si Roz. Pentru toamna si iarna, manichiura este potrivita in nuante Reci inchise: Maro, bordo, GRI.

Dans mod deosebit Arata manichiura semiluna in nuante de Rosu si visiniu. . Belle e il suo principe, insieme ai suoi amici in una nail art Romantica… Cel mai la Moda Design va deveni manichiura cu inscriptii si logo-URI ALE brandurilor renumite. PE unghiile celor mai stilate fashioniste au inceput sa apara chiar si intregi moto-URI.

Contact Info

Citizens for Yarbrough

1001 S. 17th Ave

Maywood, IL

Phone : (708) 344-7062

Email :